Shoppingorgie

 

28:e September 2007

Började dagen med en rask promenad till Rockefeller Center och tog en bagel och kaffe/te och titta på alla människor, efter att vi hade fotograferat den förrymnda statyn…(vi har förskökt hitta den två kvällar i rad).

IMG_1366

Vi gick ner till Time Square och titta efter TKTS där de säljer billiga biljetter till Broadways shower, det visa sig att de öppnade kl 15.00

Vi promenerade ner till Macy’s och tog en tur igenom. Detta är världens största varuhus med JÄTTE gamla rulltrappor i trä.

IMG_1374

Vi fortsatte sedan med vår kära turbuss ner till Greenwich village och gick en runda och köpte den välkända men inte så goda Papaya hotdog med Pinacolada drink, vilken var alldeles för söt.

IMG_1380 IMG_1381

Vi hoppade ännu en gång på turbussen och denna gång hoppa vi av vid Chinatown/Little Italy och gick en runda. Vi tog en snabb runda i Chinatown då det inte var så mycket att handla. Vi fortsatte ner mot Cityhall och ner mot Centry 21 för shopping, 2,5 timme senare och ca 2000 kr fattigare kom vi ut ur butiken med två stora kassar med grejer. Johan har nu 10 skjortor och jag 5 blusar och massa annat smått och gått.. Man kan bli lite förvirrad inne i butiken då det finns så mycket att handla..

Vi tog vår kära turbuss för sista gången tillbaka till Time Square för att äta en bit innan vi fortsatte hem.

Vi hamna på Maxie´s en sandwich/steakhouse restaurang. Vi beställde in varsin sandwich då vi inte var så fruktansvärdt hungriga utan lite smått sugna. Big Mistake… Dessa smörgåsar var giganiska.. Johan åt halva sin och Monica fick i sig sin med nöd och näppe..

IMG_1388

Leave a Reply

%d bloggers like this: