Sightseeing i New York

25 September 2007

Efter brunchen tog vi en promenad söderut på Manhattan och hamnade vid Empire State Building… Vi blev "pålurade" en sightseeingbiljett på manhattan mad Gray Line där det ingick inträde i Empire State Building, Frihetsgudinnan och turbussar i tre dagar.
(Det var ett bra deal vi fick…., eftersom ca 10 min innan hade vi prata om att fixa biljetter från detta företag)

IMG_1164 IMG_1166

Efter Empire State hoppade vi på en turbuss genom bland annat China Town, Little Italy och hela södra manhattan. Vi får nog åka turen en gång till då turguiden var en kinensisk dam som pratade med hysterisk brytning så att man inte förstod så mycket. (tråkigt nog tog vi ingen bild på henne då hon hade på sig en konstig vit mössa…)

Trafik situationen på East Side var lite hysterisk eftersom det är ett stort FN möte så halva East Side är mer eller mindre stängt för trafik och det är en hel del poliser.

IMG_1201

När vi kom till vårt hotell (The Pod Hotell) fick vi en mycket positiv överaskning. Rummet och delade utrymmen (toaletter) var väldigt fräsha. Om man kan acceptera ett delat badrum är detta definitivt ett hotell att rekomendera. Har man mycket packning är rummet kanske lite litet man annars är det kanon. Det finns även eget handfat på rummet. Det fiffigaste är att man kan se från rummet om toaletterna/badrummen är upptagna genom lampor ovanför dörren.

IMG_1202 IMG_1204

Leave a Reply

%d bloggers like this: