Lungt och skönt

Den 20 September 
 
Sov länge 8 resp 10. Hämtades av Bambino (som anlänt dagen innan) och vi käkade gemensam frukost i korsningen. Promenerade sedan till stan och letade upp ett internetcafe och kollade lite mail och skrev dagbok. Sedan försökte vi hitta
en trevlig picknickplats i skuggan vid stranden… detta är ganska svårt i SPdA efter som det knappt finns någon strand och solen stod över havet Ler. Vi hittade till slut en skuggig park framför kyrkan där vi fikade på en parkbänk.
 
Vid 16 fick vi SMS från André om att han skulle till barberaren och klippas och rakas. Johan ville gärna hänga med så vi promenerade dit och Johan blev rakad med rakkniv Cool det var hur cool som helst och det blev ett "ensam hemma moment" när de tog på rakvattnet. Det var väldigt billigt att raka sig… det kostade 7 Real (ca 28 kronor).
 
Klockan 19.00 mötte vi Anders och Maria i "lobbyn" för middag. Gick och la oss ganska tidigt eftersom vi (läs Johan) var trötta.
 
Lite ont om bilder då batteriet tog slut.

Leave a Reply