Min Blog…

Eftersom min stackars server packade ihop för ett tag sedan bestämde jag mig för att låna lite plats på Stisses server för att sätta upp en enkel ersättare tills att min server är tillbaka på fötterna igen. Jag konstaterade att en Blog förmodligen var det bästa valet eftersom jag inte skulle hinna knåpa ihop ASP sidorna för att få det att fungera.

Jag testade och kollade på en del olika mjukvaror för att hitt anågon som jag tyckte skulle fungera. Mina önskemål var som följer:

  • Enkel att hantera
  • Skulle inte kräva SQL server (eftersom detta inte fanns på servern)
  • Det skulle gå att lämna entires halvfärdiga utan att det syntes
  • Skulle inte kräva PHP eftersom jag inte har det minsta koll på det 🙂

De olika programvaror jag testade var. Tänkte jag skulle dela med mig av länkarna jag hittade:

Alla paketen var helt ok men den jag föll för var dasBlog…

Leave a Reply