Central Park på längden och tvären – med caching letande

1 oktober 2007

Började dagen med en frukost vid ingången av Central park med bagels och kaffe/te från frukostvagnen.

Sedan böjrade letandet….

Första cachen vi gick till skulle vi bara lämna en TB som vi haft ca 2 månader… (sorry)

Sedan kom vi fram till en staty som jag ville se tidigare i veckan men vi missa.. Det är den från Alice i underlandet.. Jättestor och fin staty. Johan leta fram lådan medan jag väntade ut en familj med barn som klängde på statyn.

IMG_1518 IMG_1531

Vi forsatte leta runt hela dagen och avsluta kvällen på restaruang La Familja med Pizza och läsk och handla en extra resväska i vår kära butik.. Den som Johan glömde sitt kort i….;)

Nu skall vi njuta av sista kvällen med te och kaka och summera vår vecka i New York..

Kort semestersammanfattning:

Brasilien var varmt och skönt med massor av sol och bad och ett jättefint bröllop. Tack Klênia och André för att vi ble bjudna och fick vara Madrinha och Padrinho. Tack också toppengiudningen i Rio samt inte minst för att vi fick en anledning att åka till Brasilien. Det var verkligen en upplevelse. Tack alla släktingar och vänner till brudparet som gjorde vår vecka minnesvärd.

New York var hysteriskt, roligt, mycket intryck och mycket promenerande (och bussande). Vi båda tycker att det är en trevlig stad, väldigt stor men har trots det sina oaser. Vi kommer att åka tillbaka (om vi får betämma) men det skall bli skönt att komma hem till "lilla" Stockholm.

IMG_0483

Tack för oss och i morgon åker vi med en shuttel från hotellet kl 0915, stannar till på Jersey Gardens och sedan går flyget mot Stockholmo kl 1730..

Leave a Reply